ENG  NLD
// ZOEKEN
 
DOCUMENTEN PRODUCTEN
CIAT groep
> CIAT groep > certificeringen

certificeringen

 

Voor CIAT is de kwaliteit van haar producten van het grootste belang. Het streven naar het vergroten van de klanttevredenheid vormt de basis voor continue verbeteracties.

1 – Verbintenis tot voortdurende kwaliteitsverbetering, Gezondheid, Veiligheid en Milieu

CIAT gebruikt een kwaliteitssysteem dat is gebaseerd op het onderzoeken van de prestaties en de effectiviteit van de gebruikte processen. Dit betekent een voortdurende bijscholing van al onze medewerkers.

Elk CIAT onderdeel wordt op verschillende momenten van de fabricage gecontroleerd. Dichtheidstests, controle van de componenten, Research & Development centrum, platforms voor het testen van de werking: de gebruikte methodes zijn gericht op het garanderen van de hoogste kwaliteit.

Deze wordt al sinds meer dan 15 jaar erkend, geverifieerd en gecertificeerd door Lloyd's Register Quality Assurance, overeenkomstig de eisen van de internationale norm ISO 9001.

De CIAT groep heeft de ambitie de standaard te worden op het gebied van Hygiëne, Beveiliging, Gezondheid en Milieu. Het morele respect voor onze medewerkers, onze cliënten en onze aandeelhouders, is een essentieel en fundamenteel principe bij het functioneren van de Groep.

De CIAT Groep ziet het beschermen van mens en milieu, met behoud van de kwaliteit van de producten en diensten en de economische resultaten van de onderneming, als haar uitdaging.

In deze context heeft de directie van de Groep haar Gedragscode enMilieubeleid vastgesteld en besloten deze uit te dragen naar het gehele personeel en de externe partners.

De verplichtingen van CIAT

Dit is door de LRQA gecontroleerd en gecertificeerd voor de fabrieken in Frankrijk, in overeenstemming met de internationale standaard ISO 14001: 2004 en de OHSAS 18001: 2007 referentie.

Download onze certificeringen


2 – Produkten certificeringen

CIAT is lid van EUROVENT, de Europese organisatie die de aangekondigde technische prestaties van de producten waarborgt. De strenge EUROVENT regels garanderen dat de Research afdeling, de installateurs en de eindafnemers de apparatuur kiezen die het beste aan hun behoeften voldoet. De tests hebben betrekking op de significante waarden van het apparaat en worden uitgevoerd volgens de EN-normen.

In het streven naar kwaliteit, heeft CIAT ook de certificering van haar producten gekregen voor speciale markten (GOST STANDARD voor Rusland, Selo voor China, enz.)

Naargelang de producten, zijn er aanvullende speciale certificeringen, zoals ATEX of NF PAC, die de kwaliteit, de beveiliging en de prestaties waarborgen.

3 - CE-keurmerk

Alle CIAT-producten waarop de Europese richtlijnen betrekkingen hebben, ondergaan aanvullende controles waardoor zij overal binnen de Europese economische ruimte zijn toegelaten. Deze producten dragen het CE-keurmerk, een extra garantie voor veiligheid.

4 -reglement REACH en Richtlijnen DEEE

CIAT controleert de conformiteit met het reglement REACH en met de richtlijnen DEEE en ROHS door alle leveranciers hiernaar te vragen, en waar nodig erop aan te dringen dat zij zich zo snel mogelijk hieraan conformeren.

Download het verplichtingsdocument dat betrekking heeft op alle apparaten in ons assortiment. 

  ISO 9001 ISO 14001 OHSAS 18001
ISO 9001
ISO 14001
OHSAS 18001

AENOR

AENOR

ATEX

ATEX

CE

CE

eurovent

Eurovent

Gosstandard

Gosstandard

NF PAC

NF PAC