ENG  NLD
// ZOEKEN
 
DOCUMENTEN PRODUCTEN
diensten
> diensten > Ciat Service

Ciat Service

Download onze brochure

Met een wereldomspannend after-sales netwerk, is de CIAT groep altijd dichtbij om professionals op thermisch gebied alle noodzakelijke ondersteuning in de after-sales te bieden.

Vanuit het idee dat comfort universeel is, kunnen onze lokale teams snel uw vragen beantwoorden om uw comfort en technologie te garanderen dankzij de expertise die CIAT heeft.

 

De onderdelenvoorziening

Net als bij een auto, is de kwaliteit van de oorspronkelijk gebruikte onderdelen van doorslaggevend belang voor de betrouwbaarheid en de levensduur van de geïnstalleerde apparatuur. Ieder jaar kan CIAT vanuit het centrale magazijn, waar meer dan 10.000 referenties op voorraad zijn, zeer snel meer dan 25.000 bestellingen afleveren in de gehele wereld.

 

Technische ondersteuning en contracten

SERVICE, de ware comfortcultuur van CIAT.

Een team van gekwalificeerde technici verzorgt de technische telefonische assistentie naar de cliënten. Dit team wordt versterkt door een uitgebreid netwerk van mobiele technici die overal ter wereld in actie komen voor het in bedrijf stellen en voor het verrichten van onderhoud.

Nu nog meer service! 

  • Service die uw energieverbruik optimaliseert, de luchtkwaliteit en het comfort in uw gebouwen verbeteren.
  • Adviezen en handelingen voor het onderhoud en/of vervangen van installaties met R22.

Voor meer informatie : info@ciat.nl

Internationaal opleidingscentrum

Thermische regelgeving, normen en veiligheid van de installatie, aanpassing aan de markt, energiebesparing, luchtkwaliteit staan alle in de schijnwerper van de actualiteit en vragen nu om actie zodat kan worden voldaan aan de verwachtingen van de markt en aan de steeds strenger wordende wetgeving.

U wilt kennis verwerven en uw knowhow verbeteren over het onderhoud, de installatie, de materiaalvoorschriften, kennismaken met onze producten en het gebruik van duurzame energie bevorderen.

Om deze doelstellingen te bereiken, kunt u terecht in de leslokalen van ons Internationale Opleidingscentrum met de allernieuwste multimediavoorzieningen en technische platforms die zijn gewijd aan aardwarmte en luchtwarmte, aan de terugwinning van koudemiddelen en aan de regeling.

Wij bieden u een ruime keuze aan opleidingen op het gebied van klimaat- en warmteregeling, van een basiscursus tot en met een complete specialisatiecyclus. Deze opleidingen worden gegeven in het Frans of in het Engels.

Sinds juni 2009 is het opleidingscentrum gecertificeerd voor het uitreiken van getuigschriften voor het werken met koudemiddel.