ENG  NLD
// ZOEKEN
 
DOCUMENTEN PRODUCTEN
markten
  • // markten
> markten > markten

markten

kantoren

Kantoren

 

Duurzame oplossingen die bijdragen tot het succes van projecten uit de dienstverlenende sector

Economisch en ecologisch verantwoorde oplossingen die de gebouwen van uw klanten opwaarderen. Een uitzonderlijk comfort voor een perfecte omgeving en optimale arbeidsomstandigheden waarbij ook gedacht wordt aan de bescherming van de gezondheid van de werknemers. Dat is CIAT-expertise!

  kantoren

publieke sector

   

Optimale en aangepaste oplossingen voor het gebruik van uw gebouwen.

Wij hebben het antwoord op uw verschillende behoeften aan luchtkwaliteit binnen, comfort en energieverbruik, van klaslokaal tot clean room, van kantoorruimte tot gerechtsgebouw

   

winkelcentra

Winkelcentra

 

Oplossingen om de klimaatregeling overal te doen slagen

Een combinatie van krachtige en flexibele systemen die inspelen op de specifieke eisen van iedere winkelruimte. Personaliseer het comfort van uw klanten en van hun klanten, zowel bij warenhuizen die op zoek zijn naar capaciteit als bij de meest veeleisende boetieks die streven naar weergaloos comfort.

  winkelcentra

hotels

Hotels

 

Oplossingen voor het comfort van uw gasten en een optimaal energieverbruik van uw hotel.

De CIAT oplossingen zorgen voor het comfort in alle soorten van kamers, van low budget tot luxueuze hotels. Profiteer van onze ervaring om uw energiekosten voor de productie van warm water, verwarming, comfort in de zomer en luchtkwaliteit te optimaliseren.

  hotels

gezondheidszorg

gezondheidszorg

 

Oplossingen die de eisen in de gezondheidszorg volgen

CIAT beschikt op dit ogenblik over een unieke ervaring en expertise ten dienste van de gezondheidszorg. De gepatenteerde CIAT innovaties en de keuze van watercircuitsystemen garanderen hygiënische, comfortabele en economisch duurzame omgevingen.

Watch more

 

gezondheidszorg

industrie

Industrie

 

Unieke oplossingen in het hart van alle processen

CIAT biedt haar know-how aan in de industriële sectoren. U kunt er zeker van zijn dat u professionele begeleiding krijgt, zowel bij het ontwerp van thermische engineering processen als bij onze geïntegreerde apparatuur.

Watch more

 

industrie